Magazine Mundo rural L’admissió d’animals de companyia element clau per aconseguir reserves

L’admissió d’animals de companyia element clau per aconseguir reserves

0 Shares
Perro
Por Pål-Kristian Hamre

L’admissió d’animals de companyia element clau per aconseguir reserves

Aquest mes d’agost Catalunya es posiciona com a principal receptor de viatgers en l’àmbit rural amb una previsió d’ocupació del 51% per als allotjaments rurals, mentre que la previsió general per a la resta de l’estat espanyol és d’un 32% de places reservades, el que indica un lleuger descens respecte a les mateixes dades de l’agost de 2012, que va enregistrar un 37,9% de reserves.

EscapadaRural.com (www.escapadarural.com), el portal que reuneix la major oferta de turisme rural a Espanya ( un 80% del total), ha enregistrat una demanda per al mes d’agost que arriba al 51% d’ocupació a Catalunya, posicionant la Comunitat Autònoma com a capdavantera segons els més de 3.000 calendaris d’ocupació actualitzats al portal. La resta d’Espanya no supera de moment el 32% i a l’altra banda es troba Madrid, amb el pitjor resultat per aquest estiu (13%) i una caiguda de cinc punts en comparació amb 2012.

D’altra banda, les províncies de Catalunya també hi són entre les primeres posicions del rànquing d’ocupació, segons les dades del portal: Girona arriba al 53% de places reservades, seguida de Barcelona amb un 52% i Lleida amb el 49%.

El portal ha detectat determinades variables que permeten als allotjaments aconseguir millors resultats, com ara l’acceptació de mascotes. En el cas de Catalunya, aquest tipus d’establiments arriben a una ocupació del 52%, situant-la només per darrera de Navarra, que puja fins al 55%. La directora de comunicació del portal, Ana Alonso, comenta “ en aquesta època de l’any, en la que existeix un major risc d’abandonament dels animals de companyia i viatjar amb ells pot suposar un problema, la nostra web disposa de més de 4.200 d’allotjaments rurals que accepten animals, esdevenint la major oferta d’aquest tipus a l’estat espanyol”.

L’anàlisi de les dades realitzades al portal d’EscapadaRural.com, ens indica que els allotjaments més propers a la costa també enregistren les més altes xifres d’ocupació. Aquest estiu, aquests establiments més propers a la platja arribaran al 42% de mitja nacional, percentatge lleugerament inferior a l’any passat (48,6%). En aquest cas Catalunya torna a trobar-se entre les principals receptores de turisme amb més de la meitat de les places reservades (55%), per sobre de les dades de Galícia (44%), Astúries (43%) o Andalusia (41%).

Sobre EscapadaRural.com

Es una plataforma web dedicada a la promoción de alojamientos rurales en toda España. En tan sólo seis años se ha convertido en un referente en el sector del turismo rural, apoyando al propietario e inspirando al viajero. En la actualidad reúne la mayor oferta de alojamientos rurales del país (más de 12.000), con una representatividad de más del 80%. También cuenta con una gran comunidad de viajeros, con más de 250.000 miembros registrados. Todo ello ha permitido que el estudio se haya desarrollado a partir de unas bases de datos amplias y fiables, gracias a las cuales se han obtenido unos resultados sin precedentes en el sector.
www.escapadarural.com

0 Shares
header capital plugin
    Los Mejores Pueblos
Cada año nuestros viajeros eligen los mejores pueblos para hacer turismo rural.¿Los conoces?
Invalid email address

Artículos relacionados

2 comentarios

LUIS MARTINEZ ABAD 6 de noviembre de 2013 - 13:00

Me parece muy interesane este articulo. Por favor serian tan amables de traducirmelo.
Muchas gracias por adelantado.
Luis

Responder
Cristina Perseguer 11 de noviembre de 2013 - 14:53

¡Hola Luis!
Gracias por tu interés. Toda la información de esta nota de prensa se lanzó primero en Castellano. Adjunto el link para que lo puedas consultar:
https://www.escapadarural.com/blog/escapadarural/ocupacion-agosto/

Responder

Deja un comentario

Pulsando en ENVIAR aceptas la privacidad

Copy link
Powered by Social Snap