Opinión sobre Es Despertar de Esteve Rubio Gutinell

Esteve Rubio...

Esteve Rubio... 1 opinión
1 voto útil

"Super recomanable"

5
Opinado el
El propietario ha certificado que esta persona ha ido a su alojamiento.
Vam anar-hi el cap de setmana del 3 al 5 de Març i la veritat és que ens va sorprendre molt, les fotografies no li fan justícia, és més gran del que sembla, i l'entorn és magnífic per perdre-s'hi i per descobrir tant Nalec, com els pobles del voltant.
Es Despertar és un lloc on et trobes a gust des del primer moment, i et dona molt joc.
Vam anar-hi en família, (en família i famílies amigues, per això hem posat 'amb amics'). Teníem una mica de por de que la casa ens quedés petita, erem 15 comptant els nens, però la Cristina i el Richi es van posar a la nostra disposició per ajudar-nos a trobar solucions per tot.
Ens vam sentir molt còmodes, fins i tot amb la diferència dels ritmes de cada família... El que volia quedar-se a la casa llegint o jugant, els nens que sortien a fer d'exploradors, els que volien anar a caminar, els que volien anar a descobrir els pobles del voltant i comprar per fer una bona brasa... Tots encantats. Fins i tot vam poder fer una discoteca improvisada!
Vam poder fruir d'una casa practicament nova, acabada de reformar, amb una cuina gran i ben equipada, té un menjador acollidor amb llar de foc, 5 habitacions dobles (2 amb llt de matrimoni), una biblioteca amb llar de foc que també es va convertir en habitació, dos lavabos a dalt, un amb banyera, i un altre a baix. El pati bestial amb un llit elàstic i un munt de terreny que va a parar a un garatge i una sala enorme també amb llar de foc, que la Cristina ens va explicar que s'hi podia fer ioga.
El preu està molt ajustat al que ofereix una casa d'aquestes característiques, però la diferència la fan els detalls i la veritat és que detalls no n'hi falten, i penso que la casa surt molt econòmica.
Ens va agradar molt més del que ens pensàvem.
S'hi hagués de posar alguna pega és que per nosaltres que veníem del Vallès Oriental ens queda una mica lluny però, va ser, i serà una bona excusa per seguir descobrint una part del país que no és gaire coneguda. Repetirem.
Estuvo en Marzo 2017, con amigos
  • Limpieza
  • Trato del propietario
  • Entorno
  • Equipamiento
  • Relación calidad/precio
  • Calidad del sueño
Es Despertar

Es Despertar

2 Opiniones

Lleida - Nalec

10 - 12 personas

22  aprox. por persona y noche

Alquiler íntegro

Ver todas las opiniones